Zea Mays Starch

Kukuričný škrob (Zea Mays Starch) sa extrahuje z kukurice a jedná sa o čiste prírodnú, neškodnú prísadu. V kozmetike sa často používa v dekoratívnej kozmetike, predovšetkým v púdrových produktoch, pretože dokáže absorbovať nadmerný maz a pleť zmatňuje bez toho, aby ju vysušovala. Škrob z kukurice sa tiež využíva v make-upoch či rúžoch na pery. Pokožku zjemňuje a zanecháva ju hodvábnu. 

 

Používame súbory cookies za účelom zvyšovania kvality služieb a našej ponuky. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.