Objednávky prijaté od 14.3. po 12,00 hod. budú odoslané po 21.3. aj s hodnotným darčekom ♥

Tocopheryl Acetate

Tocopheryl Acetate je označenie pre vitamín E, ktorý je považovaný za silný antioxidant. Chráni pokožku, bojuje proti pôsobeniu voľných radikálov, zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky, redukuje jemné vrásky, vylepšuje štruktúru pokožky a vyhladzuje ju. Tiež funguje ako konzervačná látka a zabraňuje žltnutiu olejov a masiel. 

V kozmetike sa používajú dva druhy vitamínu E, a to tokoferol (Tocopherol), ktorý sa vo vysokom podiele vyskytuje prirodzene, napríklad v šípkovom olej, oleji z pšeničných klíčkov a pod. Druhým typom je synteticky vyrábaný vitamín E, vo výrobkoch ho nájdeme s označením Tocopheryl Acetate. Ten je stabilnejší a dokáže predĺžiť životnosť výrobkov dlhšie ako prírodný tokoferol. 

Používame súbory cookies za účelom zvyšovania kvality služieb a našej ponuky. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.