Objednávky s doručením do Vianoc prosím odošlite do 16.decembra, ďakujem ♥

Tocopherol

Vitamín E (Tocopherol) nazývaný aj tokoferol, je silný antioxidant, ktorý v kozmetických produktoch zároveň funguje ako účinný prírodný konzervant. Ochraňuje bunkové štruktúry a organické molekuly pred ich poškodením, voči pôsobeniu voľných radikálov, pomáha spomaľovať proces starnutia pleti a redukuje jemné vrásky, vylepšuje štruktúru pokožky a vyhladzuje ju. Tiež zabraňuje žltnutiu olejov a masiel. 

V kozmetike sa používajú dva druhy vitamínu E, a to tokoferol, ktorý sa vo vysokom podiele vyskytuje prirodzene, napríklad v šípkovom olej, oleji z pšeničných klíčkov a pod. Druhým typom je synteticky vyrábaný vitamín E, vo výrobkoch ho nájdeme s označením Tocopheryl Acetate. Ten je stabilnejší a dokáže predĺžiť životnosť výrobkov dlhšie ako prírodný tokoferol. 

Používame súbory cookies za účelom zvyšovania kvality služieb a našej ponuky. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.