DOVOLENKA do 9.8.2021. Vaša objednávka bude odoslaná po tomto termíne, ďakujem za pochopenie.

Sodium Lauryl Sulfoacetate

Sodium Lauryl Sulfoacetate (SLSA) patrí medzi mycie tenzidy, nazývané aj surfaktanty či povrchovo aktívne látky. Získava sa z kokosového oleja, a to z jeho mastných kyselín. Je čisto rastlinného pôvodu, šetrný k životnému prostrediu a biologicky odbúrateľný. Vytvára bohatú penu a znižuje povrchové napätie vody, čo umožňuje aby mal lepšie čistiace vlastnosti. Používa sa predovšetkým v šampónoch, penách do kúpeľa, v detských kozmetických produktoch a zubných pastách.

Jeho doporučený obsah v produktoch je 3 až 20%.

Používame súbory cookies za účelom zvyšovania kvality služieb a našej ponuky. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.