Sesamum Indicum Seed Oil

Sezamový olej (Sesamum Indicum Seed Oil) má vynikajúce regeneračné a hydratačné účinky. Otvára póry, čistí ich a viaže na seba toxíny a ťažké kovy. Má výrazný antioxidačný účinok, vďaka čomu zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky. Napomáha obnove pokožky, robí ju odolnou voči vonkajším vplyvom, posilňuje organizmus a celý imunitný systém. Býva súčasťou zmesí pre starostlivosť o detskú pleť aj masážnych olejov. Je vhodný pri reumatických ťažkostiach.

Sezamový olej má prirodzený ochranný UV faktor 4.

  

sezamovy-bio-olej-kvety-plody-semena-kozmetika-ucinky

Sezam indický, rastlina, kvety, plody, semená (zdroj: images.google.com)

 

 

 

Zdroje informácií:

http://www.cosmeticsinfo.org/ingredient/sesamum-indicum-sesame-seed-oil-0

http://herbalistics.com.au/product/sesamum-indicum-sesame-seed/

 

Používame súbory cookies za účelom zvyšovania kvality služieb a našej ponuky. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.