Glyceryl Stearate Citrate

Glyceryl stearát citrát (Glyceryl Stearate Citrate) sa v kozmetike používa ako stablizátor a emulgátor. Je čisto prírodného pôvodu, vyrába sa esterifikáciou rastlinných olejov (napr. kokosového oleja, palmového oleja, palmojadrového oleja) a kyseliny citrónovej. Zaisťuje zmiešanie emulzií typu olej vo vode a vytvára hladké a smotanové krémy. Pokožku hydratuje, vyhladzuje a zjemňuje. Je schválený EcoCertom na použite do prírodnej kozmetiky. 

 

 

 



Používame súbory cookies za účelom zvyšovania kvality služieb a našej ponuky. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.