Dôležitý oznam: Dovolenka do 20.9.2019. Vaše objednávky vybavíme po tomto termíne ♥

Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax

Kandelilový vosk (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax) sa získáva zo stonky keru brazílskej tropickej rastliny, lat. Euphorbia Cerifera. Predstavuje skvelú vegánsku alternatívu k včeliemu vosku. Používa sa ako zahusťovadlo kozmetických produktov, dodáva pevnosť, tuhosť a lesk. Je to dôležitá súčasť viacerých prírodných rúžov či leskov na pery.

V potravinárskom priemysle sa označuje ako emulgátor E902 a používa sa najmä ako leštiaca látka pre cukrovinky a pod. 

 

kandelilovy-vosk-kozmetika-cukriky-potravinarstvo-euphorbia-antisyphilliticaeuphorbia-cerifera-candelilla-wax

Euphorbia Cerifera (zdroj: images.google.com)

 

Zdroje informácií:

https://www.ewg.org/skindeep/ingredient/701042/EUPHORBIA_CERIFERA_(CANDELILLA)_WAX

https://cosmeticsinfo.org/ingredient/euphorbia-cerifera-candelilla-wax

 

Používame súbory cookies za účelom zvyšovania kvality služieb a našej ponuky. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.