Chamaemelum Nobilis Distillate

Harmančekový hydrolát (Chamaemelum Nobilis Distillate) sa zvykne nazývať aj tzv. kvetová voda z harmančeka, resp. rumančeka. Je výborný na ošetrenie pleti, vlasov aj vlasovej pokožky. 

Hydrolát vzniká počas parnej destilácie rastlín a týmto procesom sa extrahuje číra voda, plná bioaktívnych látok. Zároveň je ale veľmi jemná, pokožku ukľudňuje, lieči a vytvára ochranný film. Má omnoho jemnejší účinok ako éterický olej, preto nie potreba ju ďalej riediť a ide rovno na pokožku. Už dávno totiž ľudia objavili upokojujúce a protizápalové účinky harmančeka a že uľaví pri rôznorodých zdravotných problémoch ako prechladnutie, kŕče, bolesť žalúdka, hlavy, ale aj nespavosť, úzkosť, a čo nás v kozmetike zaujíma najviac - zápaly, akné, ekzémy, psoriáza atď., vhodná pre úplne všetky typy pleti. Zvlášť pre tú citlivú a podráždenú.

 

harmancek-rumancek-kvetova-voda-bio-pouzitie-ucinky-skusenosti

Harmanček (zdroj: images.google.com)

Používame súbory cookies za účelom zvyšovania kvality služieb a našej ponuky. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.