Dôležitý oznam: Dovolenka do 20.9.2019. Vaše objednávky vybavíme po tomto termíne ♥

Slovník pojmov

A B C D E G H L M O P Q R S T U V Z

Theobroma Cacao (Cocoa) Butter

Kakaové maslo (Theobroma Cacao (Cocoa) Butter) je charakteristické svojou nádhernou vôňou a krémovou svetložltou farbou. Na pokožku má viacero blahodárnych účinkov, pomáha ju upokojiť, hydratovať, regenerovať, zmierňuje zápaly, pomáha liečiť ekzémy a…

Titanium Dioxide

Oxid titaničitý (Titanium Dioxide) nájdete v zložení produktu aj pod skratkou CI 77891. Je to prirodzene sa vyskytujúci minerálny pigment, ktorý sa získava z bauxitu (minerál). Chráni pred UVA a UVB žiarením. V certifikovanej biokozmetike na našom…

Tocopherol

Vitamín E (Tocopherol) nazývaný aj tokoferol, je silný antioxidant, ktorý v kozmetických produktoch zároveň funguje ako účinný prírodný konzervant. Ochraňuje bunkové štruktúry a organické molekuly pred ich poškodením, voči pôsobeniu voľných…

Tocopheryl Acetate

Tocopheryl Acetate je označenie pre vitamín E, ktorý je považovaný za silný antioxidant. Chráni pokožku, bojuje proti pôsobeniu voľných radikálov, zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky, redukuje jemné vrásky, vylepšuje štruktúru pokožky a…

Triethyl Citrate

Trietylcitrát (Triethyl Citrate) sa v kozmetike využíva predovšetkým ako vonná látka a zmäkčujúca látka. Má antioxidačné a tiež deodorizačné účinky.  To znamená, že obmedzuje telesný pach, ktorý vzniká pri bakteriálnom rozklade potu. S obľubou sa…

Triticum Vulgare Germ Oil

Olej z pšeničných klíčkov (Triticum Vulgare Germ Oil) je plný vitamínov a antioxidantov, má veľmi vysokú výživnú hodnotu. Získava sa lisovaním klíčkov zo pšenice za studena. Je to nesmierne hodnotný olej, ktorý okrem vitamínov A a B obsahuje…

Používame súbory cookies za účelom zvyšovania kvality služieb a našej ponuky. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.