Dôležitý oznam: Dovolenka do 20.9.2019. Vaše objednávky vybavíme po tomto termíne ♥

Slovník pojmov

A B C D E G H L M O P Q R S T U V Z

Benzyl Alcohol

Benzyl Alcohol, alebo benzylalkohol je bezfarebná kvapalina, ktorá je prirodzenou zložkou niektorých rastlín, napr. jazmínu či hyacintu, ovocia (napr. marhule) či rôznych silíc, no vyrába sa tiež synteticky. V kozmetike sa zväčša používa ako…

Brassica Oleracea Italica Seed Oil

Brokolicový olej (Brassica Oleracea Italica Seed Oil) sa svojimi výnimočnými účinkami v poslednej dobe začína dostávať do popredia záujmu v oblasti kozmetiky aj zdravej výživy. Spomínajú sa najmä jeho silné antioxidačné ochranné účinky a tiež…

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter

Bambucké maslo (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter) sa nazýva aj karité, alebo karité maslo. Získava sa z orechov stromu Shea.  Orechy sa zbierajú ručne, keď zo stromu opadnú, sušia sa na slnku, drvia na múku, ktorá sa následne varí, až kým na povrch…

Používame súbory cookies za účelom zvyšovania kvality služieb a našej ponuky. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.