Dôležitý oznam: Dovolenka do 20.9.2019. Vaše objednávky vybavíme po tomto termíne ♥

Slovník pojmov

A B C D E G H L M O P Q R S T U V Z

Activated Charcoal

Aktívne čierne uhlie (Activated Charcoal) je najpoužívanejšou adsorpčnou látkou, t.j. priťahuje iné látky zo svojho okolia a tie dokážu priľnúť na jej povrch. Čierne uhlie sa s obľubou využíva v pleťovej čistiacej alebo celkovej detoxikačnej…

Alfalfa (Medicago Sativa)

Lucerna siata (Medicago Sativa) je bylina z čeľade bôbovité. Je to strukovina plná účinných látok, výživná pri vnútornom užívaní, ale rovnako aj pre  našu pokožku, vďaka čomu sa využíva aj v kozmetike, napríklad  v krémoch, či pleťových sérach.…

Aloe Barbadensis

Šťava z aloe vera (Aloe Barbadensis) má na pokožku viacero liečivých účinkov a obsahuje množstvo dôležitých vitamínov (A, B1, B2, B6, B12, C, E), minerálov (draslík, vápnik, horčík, sodík, mangán, meď, zinok, chróm, železo), aminokyselín a ďalších…

Alpha-Glucan Oligosaccharide

Alpha-Glucan Oligosaccharide je sacharid, prebiotikum, ktoré sa získava z prírodných cukrov, sacharózy a maltózy. Chráni pokožku pred nepriaznivými rôznymi vonkajšími vplyvmi, ako podráždenie či začervenanie, aj vnútornými, ako napríklad je…

Aqua

Voda (aqua) sa v kozmetike používa ako základ väčšiny tekutých produktov a zároveň rozpúšťadlo. Veľmi veľké percento kozmetických výrobkov obsahuje vodu, v ktorej sú rozpustené alebo rozptýlené dôležité, účinné zložky. Niektorí výrobcovia používajú…

Argania Spinosa Kernel Oil

Argánový olej (Argania Spinosa Kernel Oil) je vzácny olej prezývaný aj tekuté zlato. Má omladzujúce účinky a hĺbkovo hydratuje všetky typy pleti.  Jedinečný a právom populárny prírodný olej, ktorý obsahuje silné antioxidačné zložky a nezvyčajne…

Používame súbory cookies za účelom zvyšovania kvality služieb a našej ponuky. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.